حتما این جمله به گوشتان خورده است که موشن گرافیک می تواند در فروشتان معجزه کند! در ادامه با تک تیزر همراه باشید تا شما را بیشتر در جریان موشن گرافیک قرار دهیم. اگر نگاهی به کسب و کارها بیاندازید به خوبی متوجه خواهید شد که امروزه موشن گرافیک به یک بخش مهم از فعالیت برندها تبدیل شده است. موشن ها شباهت بسیار زیادی به انیمیشن دارند، با این تفاوت انیمیشن بسیار مشابه داستان است و شخصیت پردازی عظیمی در آن صورت میگیرد. اما موشن از جنبه های سمبولیک استفاده می کند. همچنین اصلیترین کاربرد آن در صنعت برندسازی و تبلیغات است.
به همین دلیل است که در حال حاضر به عنوان یکی از پرطرفدارترین رشتههای هنر دیجیتال شناخته می شود. علمی کاملا استاندارد که به صورت کاملا حرفهای نرم افزارهای بسیار قدرتمند و مفیدی را دربرمیگیرد. اما معنی آن چیست؟ چه چیزهایی را شامل می شود؟ چه کاربردهایی دارد؟
اینها تنها نمونه کوچک و ابتدایی از سوالاتی هستند که ذهن بسیاری از مخاطبان و علاقمند به این صنعت را به خود مشغول می کند. از همین رو در نظر داریم در ادامه این مقاله توضیحات کاملی را در اختیار شما قرار دهیم. توضیحاتی که امیدواریم شما را به خواسته و نیازهایتان برساند.
پس با ما همراه باشید.
موشن گرافیک را بیشتر بشناسید!
همانطور که گفته شد امروزه موشن گرافیک توانسته طرفداران زیادی را به سمت خود جلب کند. اما دانستن چگونگی خلق و تاثیراتی که انواع مختلف این تصاویر متحرک بر مخاطب میگذارد، سوالات زیادی وجود دارد. قبل از هرچیزی باید بدانید که این تصاویر بر پایه هنرهای سمعی و بصری بنا شده است.
درواقع موشن به معنی حرکت و گرافیک به معنی تصاویری مانند وکتورها و یا تصاویری که عموما در برنامه های گرافیکی مانند فتوشاپ و… ساخته می شوند، تعریف می شود. موشن گرافیکها اغلب با صداهای مختلف که توسط مالتی مدیا بنا شده، ساخته می شوند. خالی از لطف نیست اگر بدانید؛ واژه موشن Motion در زبان فارسی پویا ترجمه میشود و به هر چیزی که دارای حرکت باشد میگویند.
John withney اولین کسیست که این اژه را به فرهنگ لغات در دنیای مالتی مدیا وارد کرد.
اما موشن گرافیک را چگونه میتوان ساده تعریف کرد؟
به گونه ای از فیلم سازی گفته می شود که در آن از گرافیک های متحرک استفاده می شود. در این دسته از آثار، از دو هنر فیلم سازی و گرافیک استفاده می شود تا انتقال محتوا و پیام به بهترین شکل ممکن صورت گیرد. به عبارتی میتوان گفت نوعی تلفیق صورت میگیرد، تا هدف نهایی به بهترین شکل ممکن به مخاطب القا شود.
البته انواع مختلفی از موشن گرافیکها در دنیا موجود دارد. از جمله سایه بازی که در هنرهای قدیمی به وفور از آنها استفاده شده است. اما تکنیک موشن گرافیکها به طور عمده فعالیت خود را مدیون پیشرفت اینترنت و مالتی مدیا و البته به وجود آمدن انواع مختلف نرم افزارهای رایانه ای است.
انواع مختلف موشن گرافیک و کاربرد آنها کدام است؟
اگر بتوانید انواع مختلف موشن گرافیک را بشناسید. به راحتی میتوان با مفهوم آن آشنا و از آن در راستای رسیدن به اهدافتان استفاده کنید. از همین رو در این قسمت انواع مختلف موشن ها را معرفی می کنیم:
*ویدئوهای توضیح برای فروش محصول
از جمله رایج ترین کاربردهای موشن گرافیک، ویدئوهای توضیح برای فروش محصول است. کمتر کسی را میتوانید پیدا کنید که به آن علاقمند نباشد. این روش هرچند پیچیده است اما اغلب به بخش های کوچک تقسیم می شود. و با کمک موشن، توضیحی قابل فهم در اختیار کاربر قرار می دهد و یا حتی به توضیح استفاده از محصول می پردازد.
این روزها کاربران در تنبل ترین حالت خود قرار دارند. به نوعی میتوان گفت که دنیای دیجیتال آنها را تنبل کرده است. آنها ترجیحشان بر این است که تنها با دیدن یک ویدئو، به تمامی اطلاعاتی که مدنظر دارند دست پیدا کنند. زمانی که یک ویدئو به خوبی طراحی شود، نه تنها میتواند احساسات عاطفی مخاطب را برانگیزد بلکه او را جذب محصول و برند و در نتیجه فروش کند.
* انیمیشن های طراحی رابط کاربری
پس از طراحی هر محصول نیاز دارد تا قبل از پیاده سازی، یک طرج کلی را در اختیار داشته باشد. باید بدانید در حال حاضر این کار به صورت کاملا تخصصی در حال انجام است. به عنوان مثال در بخش نرم افزارها و حتی وب سایت ها، اکثرا از نرم افزارهای مخصوص مانند Adobe xd استفاده می شود که به صورت خودکار Prototype را انجام می دهد.
* ساخت آیکون ها
این روزها به وفور استفاده از svg و css ها را مشاهده می کنیم. درواقع کسب وکارها به این نتیجه رسیده اند که آیکون های انیمیشنی، به راحتی نظر مخاطبان را به خود جلب می کند. همچنین میتوان آنها را بسیار سبک ساخت. بدین صورت بهره گیری از آنها برای محصولات و وب سایت ها نیز امکان پذیر خواهد شد. در این زمینه توصیه می کنیم به بخش تماس باما مراجعه کنید تا کارشناسان تک تیزر، اطلاعات و راهنمایی های دقیقی را در اختیار شما قرار دهند. تا تصمیمی درست در راستای رسیدن به نتیجه مطلوب اتخاذ نمائید.
*طراحی لوگو متحرک
مطمئنا برای مخاطبان جذاب خواهد بود که پس از ورود به سایت، با لوگو متحرک روبرو شوند. خصوصا اگر این لوگو به گونه ای طراحی شود که جذاب باشد.
پس هیچگاه فکر نکنید، تصاویر متحرک جذاب نیستند. خصوصا در دنیای امروز هر چیز متحرکی، جذب کننده است.
از چه نرم افزارهایی برای ساخت موشن گرافیک استفاده می شود؟
از جمله این نرم افزارها عبارتند از:
- Adobe After Effects
- Apple Quartz Composer
- Autodesk Combustion
- Various VJ Programs
- Max/MSP
- Smith Micro Software Anime Studio
- Adobe Flash
- Apple Quartz Composer
نکاتی برای ساخت موشن گرافیک
برای اینکه بتوانید در ساخت موشن گرافیک موفق عمل کنید، باید قبل از هرگونه طراحی، یک استراتژی دقیق و کامل در اختیار داشته باشید. این استراتژی به شما کمک می کند تا اهداف را بشناسید، از جایگاه برند آگاه باشید، نقاط ضعف و قدرت برند و رقبای آن را بدانید و از آنها در راستای یک طراحی درست و اصولی استفاده نمائید. اینجاست که نقش استراتژیست به راحتی قابل لمس است. با توجه به اینکه، این طراحی به عنوان یک بخش مهم بازاریابی شناخته می شود پس باید استراتژی تدوین شده را به خوبی بررسی کنید و طرح هایی خلاقانه و جذاب برای آن ارائه دهید. تا بهترن دیده شوید.
برای بهتر دیده شدن، تک تیزر میتواند یک انتخاب خوب باشد. کارشناسان ما تلاش می کنند تا از بالاترین بازدهی در انتقال هدف به مشتریان برخوردار باشید. تنها کافیست به بخش تماس با ما مراجعه کنید.