سفارش موشن گرافیک ارزان ⭐️ تک تیزر ⭐️

تک تیزر

استاپ موشن چیست؟

تاریخ انتشار
دسته بندی
مدت زمان مطالعه
  • بازدهی استاپ موشن فوق العاده است. در دامه با تک تیزر همراه باشید تا شما را بیشتر با استاپ موشن آشنا کنیم. در دنیای پیشرفته امروزی، از روش های بسیار زیادی برای ساخت انیمیشن استفاده می کنند که استاپ موشن تنها یکی از آنهاست.

    آیا تاکنون چیزی در رابطه با آن شنیده اید؟ اگر حتی به گوشتان هم آشنا نباشد، مطمئنا بارها انیمیشن هایی را تماشا کرده اید که با استفاده از این روش ساخته شده اند. به طور کلی، تمامی انیمیشن ها پس از قرار دادن چند تصویر پشت سر هم و به نمایش درآوردن سریع و بی وقفه آنها به وجود می آید.

    این مسئله در رابطه با تصاویر و انیمیشن های دو بعدی هم صدق می کند. تصاویری که با دست یا کامپیوتر طراحی شده اند. سپس فریم به فریم، کاملا پشت سر هم به نمایش درآمده اند. به عبارتی میتوان گفت که این روش کمک می کند تا تصاویر متحرک مورد نظر به مانند انیمیشن در ذهن مخاطب شکل بگیرد. حتی برای ساخت انیمیشن های سه بعدی نیز، به سراغ حرکت آهسته مدل های رایانه ای می‌روند تا از طریق گرفتن عکس های پی در پی، یک تصویر متحرک را به وجود آورند.

    اما آیا تاکنون فکر کرده اید که از آن در صنعت تبلیغات استفاده کنید؟ باید بدانید که استاپ موشن ها هم اکنون جایگاه بسیار خوبی را در این صنعت برای خود دست و پا کرده اند. پس خالی از لطف نخواهد بود که با آن آشنا شوید.

    از همین رو در ادامه این محتوا توضیحاتی در این زمینه ارائه خواهیم داد. با ما همراه باشید.

    استاپ موشن را بشناسید!

    همانطور که در قسمت بالا اشاره کردیم، انیمیشن های معمولی، از تصاویری دو بعدی یا سه بعدی تشکیل شده اند که به صورت پشت سر هم به نمایش درمی آیند. اما در استاپ موشن، متخصصان برای ساخت انیمیشن به سراغ اجسام مختلف، حتی عروسک ها و یا مدل های واقعی می روند.

    فرضا یک عروسک را بر روی میز قرار می دهند، سپس زاویه دیگری را مشخص کرده و از آن عکاسی می کنند. سپس اجزای مختلف عروسک را حرکت می دهند، و دوباره عکس برداری را انجام می دهند. این کار آنقدر ادامه پیدا می کند که در نهایت فریم های لازم برای ساخت یک تصویر متحرک آماده شود.

    به عقیده بسیاری از متخصصان، ساخت استاپ موشن‌ها، وابستگی بسیار زیادی با عروسک ها دارد. زیرا آنها دارای مفاصل متحرک بوده و امکان عکاسی از آنها در حالت های مختلف وجود دارد. معمولا بهره گیری از عروسک های خمیری و لگوها جزء پرطرفدارترین ابزارها به حساب می آیند.

    اگر بخواهیم نگاهی به تاریخ Stop Motion بیاندازیم باید به تاریخ سینما نگاه کنید. در واقع از هما نزمانی که صنعت سینما شکل گرفت، فیلمسازها برای آسانتر کردن فیلمبرداری، و زمانی که نیاز به حرکت دادن اشیا در محیط را احساس کردند به سراغ پایه ریزی استاپ موشن رفتند. پ

    این تلاش ها اولین بار در سال 1897 نتیجه داد و در فیلم Humpty Dumpty Circus با بازی آلبرت اسمیت و جی. استوارت بلکتون مورد استفاده قرار گرفت.

    این سکانس در آن زمان همچون جادو بود.

    قوانین ساخت استاپ موشن چیست؟

    برای ساخت استاپ موشن سه قانون مهم و اساسی وجود دارد. این سه قانون عبارتند از:

    1. به طور کلی در Stop Motion، از تکنیک هایی استفاده می شود که مجموعه ای از تصاویر ثابت وجود دارد. درواقع این تصاویر ثابت دقیقا قبل از تبدیل آنها به سکانس فیلم به کار گرفته می شود و در صحنه های مورد نظر تغییرات لازم اعمال میگردد.
    2. این امکان وجود دارد که استاپ موشن‌های ساخته شده، نوعی توهم نوری را برای بیننده به وجود آورند و بیننده تاخیر بسیار آهسته ای را در حین دیدن تصاویر تجربه نماید. درواقع چشم ها در فواصل میان تصاویر ثابت به طور طبیعی پر خواهد شد. همین مسئله توهمات حرکت تصاویر را در ذهن بیننده به وجود می آورد.
    3. متخصصان ساخت باید بر روی زمان هر حرکت، آنالیز بسیار دقیقی داشته باشند.

    این مسئله را باید به خاطر داشته باشید، نورپردازی از جمله مهم ترین موارد در انیمشن استاپ موشن‌ها به حساب می آید. سازنده با کمک نور به نقاشی و رنگ آمیزی می پردازد. زیرا صحنه و کاراکتر تنها بخشی از احساسات داستان را بیان می کنند.

    انواع استاپ موشن کدام است؟

    امروزه در دنیای پیشرفته ای زندگی می کنیم، دنیایی که هر لحظه در حال تغییر است. این مسئله در رابطه با استاپ موشن‌ها نیز صدق می کند.

    همانطور که گفته شد، برای ساخت استاپ موشن به سراغ اشیا و وسایل مختلفی می روند. از همین رو، استاپ موشن ها را به انواع مختلفی دسته بندی می کنند.

    بیایید با این انواع آشنا شوید:

    * عروسکی

    همانطور که از اسمش پیداست برای ساخت این نوع از Stop Motionها از عروسک استفاده می شود. این عروسک ها دارای مفصل های متحرک بوده و به شکل های مختلف، قابل تغییر هستند.

    * خمیری

    برای ساخت استاپ موشن‌های خمیری از عروسک های خمیری استفاده میکنند. مهم ترین مزیت این نوع عروسک ها، شکل پذیری راحت آنهاست.

    * مدلی

    از این نوع انیمیشن در گذشته به‌جای جلوه ‌های ویژه کامپیوتری استفاده می‌ شد. در واقع این انیمیشن ‌ها به بخشی از یک فیلم واقعی اضافه می ‌شدند. بعدها با رواج جلوه‌های کامپیوتری، استفاده از این روش منسوخ شد.

    * اشیا

    نام این نوع از Stop Motion کاملا گویای شکل ساخت آن است. در این روش از ساخت انیمیشن، از اشیا و وسایل محتلف به جای عروسک استفاده می شود.

    * پیکسلیشن

    انسان های واقعی، ابزار ساخت انیمیشن هستند. این نوع از روش ساخت، برای تهیه و تولید فیلم های فانتزی و در شرایطی که امکان فیلمبرداری عادی وجود ندارد، بسیار مناسب است.

    * کات اوت

    تکه های بریده شده کاغذ یا پارچه که روی یک پس زمینه قرار میگیرند، اصلی ترین اجزای ساخت انیمیشن های کات اوت هستند.

    کلام آخر

    در این محتوا تا حد امکان با استاپ موشن، قوانین ساخت آن و حتی انواع محتلف آن آشنا شده اید. حال به خوبی میدانید که ساخت این نوع از انیمیشن ها به تخصص، خلاقیت و مهارت های بسیار خاصی احتیاج دارد. تنها کافیست انجام آن را به متخصصان بسپارید.

    در این راستا کارشناسان و متخصصان تک تیزر آماده اند، تا نه تنها راهنمایی های بسیار دقیقی را به شما ارائه دهند. بلکه استاپ موشن‌هایی با بالاترین کیفیت را در اختیار شما بگذارند.

    تنها کافیست به بخش تماس باما مراجعه کنید.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    سایت های مفید: مرز سفرالاخبارمجله بک پک تراول – چشم انداز سفر – فود کیک – آموزش آشپزی ـ ترفندهای شیرینی پزی